Over Helsen Reno

Wij Analyseren Berekenen Bouwen Volgen Het Project Op Voor U

Wat We Doen

9

EPB-compatibel

EPB-eisen worden elke paar jaar strenger. Samen zorgen we ervoor dat aan die eisen in de nabije toekomst wordt voldaan, waardoor uw project toekomstbestendig is.

9

Sitebeheer

Minimaliseren van complexiteit, het ontlasten van de schouders van klanten. Het bouwen van een privéproject kan een stressvolle reis zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn.

9

Buildwise (WTCB)

Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn drie pijlers die de basis vormen van onze projecten.

Wie Zijn We? Wat Doen We?

Helsen Reno is de nieuwste uitbreiding van Helsen Construct, voortbouwend op 27 jaar ervaring in de bouwsector. Onder leiding van oprichter Dominick Helsen, die met zorg een team van meer dan 10 vakmensen heeft samengesteld, brengen we onze expertise nu ook naar particuliere projecten. Ons doel is om onze kennis en passie voor bouw en energetische renovaties te delen, zodat particulieren hun woningen kunnen verduurzamen met dezelfde kwaliteit en waarden die Helsen Construct al jarenlang kenmerken.

Energetisch Bouwen
Renovaties en Nieuwbouw

Bewust omgaan met energieverbruik heeft de afgelopen jaren al de nodige aandacht gekregen in de bouwsector, maar is nog steeds in ontwikkeling. Door de continue ontwikkeling op het gebied van energie is ook de noodzaak om slim om te gaan met uw energieverbruik toegenomen.

Met meer dan 27 jaar ervaring in de bouwsector en onze passie voor innovatie , is een eigentijdse woning niet langer een droom, maar wordt deze werkelijkheid zonder onnodige stress.

 Wij beheren uw bouwplaats, maken een optimaal ontwerp dat is berekend en afgestemd op uw wensen, begeleiden de uitvoering en zorgen ervoor dat alles past binnen een vooraf vastgesteld budget, zonder dat er ruimte is voor onaangename verrassingen.

Isolatie , zonnepanelen , batterijen en warmtepompen zijn enkele van onze specialisaties om energetisch bouwen te realiseren .

embuild
9

Persoonlijke aanpak

Bij Helsen Reno luisteren we naar je wensen en behoeften om een oplossing op maat te bieden. Elke klant is uniek, en dat zie je terug in onze aanpak. Wij zorgen voor een aanpak die echt bij jou past. 

9

Opvolging en begeleiding van A tot Z

Van het eerste gesprek tot de oplevering: we begeleiden je in elke fase van je renovatieproject. Met zorg en aandacht voor detail houden we het proces helder en overzichtelijk. 

9

+27 Jaar ervaring

Met meer dan 27 jaar ervaring in de bouwsector, staan we garant voor vakmanschap en expertise. Onze uitgebreide kennis zorgt ervoor dat we elk project succesvol afronden. 

9

100% kwaliteit en klanttevredenheidaanpak

Kwaliteit is onze prioriteit! We streven ernaar om elk project tot in de puntjes af te werken en onze klanten volledig tevreden te stellen. De kwaliteit van ons werk is samen met jouw tevredenheid het allerbelangrijkst voor ons bij de oplevering. 

helsen reno

Helsen Reno - Uw Partner in Energetische Renovatie

Getuigenissen Van Klanten

Helsen Reno heeft onze gevel prachtig gerenoveerd. Het team was professioneel, werkte snel en het resultaat overtreft onze verwachtingen. We merken meteen de verbeterde isolatie. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

Petra

embuild

Contacteer Ons

Turnhoutsebaan 328, 2970 Schilde

+32 (0)332 258 91

administratie@helsen-construct.be